RESA MED KOLONITRÄDGÅRDSFÖRBUNDET

Vill ni följa med Östra Regionen av Koloniträdgårdsförbundet på en intressant bussutflykt till Hornuddens trädgård 13 juni?resa

Hornuddens trädgård utanför Strängnäs är en spännande oas som ligger vackert belägen vid Mälaren. Där odlas allt ekologiskt och är KRAV-certifierat. Vi kommer bl.a. att se deras inspirationsträdgård med fokus på köksväxter, växthus med odling av tomater och chili samt deras fina odlingar av gammeldags pelargoner. Naturligtvis finns det en spännande gårdsbutik att besöka! Resan går från och avslutas från Cityterminalen, Klarabergsviadukten 72 i Stockholm. Vi hämtar även resenärer från Södertälje Syd.

Så här kommer dagen att se ut: 08.45 Avresa från cityterminalen 10.00 Introduktion av Hornuddens trädgårds samt fika med smörgås 10.30 Studiebesök i trädgården 12.30 Lunch – varmrätt, sallad, bröd och måltidsdryck Tid kommer att finnas för att på egen hand utforska trädgården och gårdsbutiken. Planerad hemkomst: 15.30 Pris: 380 kr per person. 

Du anmäler dig till Kerstin Nordefors, mailadress: kerstin.nordefors@hotmail.com eller tel: 070- 369 58 01. För att du garanterat ska få plats bör avgiften vara insatt på Östra Regionens Plusgirokonto 4805021-5 senast 20/5. Har du speciella önskemål när det gäller kosten kontakta Kerstin Nordefors.

Avbokningsvillkor: Resan kan avbokas fram till 21 dagar innan resan. Personer som avbokas mellan 10 dagar och 72 timmar före avresan debiteras med 300 kr per person. Personer som avbokas inom 72 timmar före avresan debiteras fullt pris.

Välkomna !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s