Jord på väg, dass på plats och vattnet får vi vänta på

Hej alla medlemmar,
Som vanligt är våren en tid av både väntan och förväntan.

BESTÄLL 4 APRIL
Viktigast just nu är att du inte missar att beställa jord, gödsel och barkmull om du behöver. Imorgon söndag är sista dagen och beställningen ska du skicka till hereshs@gmail.com. När leveransen är på plats kommer vi att behöva vara några stycken som hjälps åt att dela ut säckar till de medlemmar som inte klarar att lyfta så tungt. Vi återkommer om när det blir och hoppas att du kan tänka dig att ge dina odlingsgrannar ett handtag.

NYA STYRELSEN JOBBAR IN SIG
Sedan årsmötet fär tre veckor sedan är vi en ny styrelse som hunnit ha ett konstituerande och ett ordinarie styrelsemöte. Här ser du vilka vi är. Bästa kanalen till oss är föreningsmejlen. Vi bevakar den några dagar varje vecka, så räkna inte med att du får svar samma dag.

DASS PÅ PLATS
Nu finns säsongens Baja-maja på plats på Viktoria. Du och jag har själva ansvaret att lämna den i trevligt skick när vi använt den. Det är extra viktigt när vi har Corona-smittan att ta hänsyn till. Så rusta dig gärna med både våtservetter och handsprit. Eftersom vi vet att andra än föreningsmedlemmar använder dasset ibland kommer vi med en lösning för lås inom några veckor. Du får information via mejl om hur och när det blir.

VI VÄNTAR MED VATTNET
Många av oss har redan börjat vårbruket och det spirar fint här och där. Då börjar vi också längta efter vatten. Men än så länge det är risk för att vattnet fryser kan vi inte slå på det. Alltså får vi vara uthålliga ett bra tag till. Den som väntar på något gott… (väntar aldrig för länge).

Vårsoliga hälsningar!
/Malin Bengtsson (ny ordförande) på uppdrag av styrelsen

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s