Årsmöte 23 mars 2022 klockan 18.30

Hagalunds Koloniträdgårdsförening kallar till årsmöte onsdagen den 23 mars kl 18.30 i Brf  Blåkullas föreningslokal. Hagalundsgatan 40. Vi reserverar oss för att mötesformen kan ändras beroende på hur pandemirestriktionerna ut när det är dags. Blir det ändringar skickar vi ut information om det. Motioner till årsmötet ska vara hos styrelsen senast den 24 februari. Enklast mejlar du ditt förslag till kolonin_hagalund@yahoo.se. Du kan också posta det till Hagalunds koloniträdgårdsförening, c/o Malin Bengtsson, Viktoriagatan 5, 169 69 Solna. Handlingar till årsmötet skickas ut senast två veckor före mötet, via e–post till alla somuppgett en mejladress och med vanlig post till övriga. De kommer också att finnas här på webben.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s