Arrendera kolonilott

Föreningen har 130 odlingslotter fördelade på två områden i Haglund; Viktoria (pdf karta) och Odin (pdf karta), med lotter i storlekarna 2, 7, 30, 40 och 50 kvadratmeter. Viktoria är det största av områdena och är det som ligger närmast Frösundaleden. Odin ligger nära Villa Odin och Olle Olsson-huset. På båda områdena finns också grillmöjligheter.

Här kan du läsa föreningens stadgar och ordningsregler.

Intresset att odla är stort och det är i dagsläget ungefär 3 års kötid för att få en lott hos oss. När man först blir medlem får man oftast någon av de små lotterna (2 eller 7 kvadratmeter).

För att få arrendera en lott måste man vara folkbokförd i Solna. Det gårbra att stå i kö utan att bo i Solna, om man planerar att bo i Solna i framtiden och vill ha en lott då. Köavgiften är 100 kr per år.

Arrendeavgiften är 6 kronor per kvadratmeter och år och medlemsavgiften är 400 kronor per år. Till detta tillkommer en inträdesavgift på 100 kronor för nya medlemmar.

Fyll i formuläret nedan om du vill ställa dig i kö för att bli medlem i föreningen. En tid efter att du anmält dig får du ett mejl från oss med information om hur du betalar din köavgift och lite annat som är bra att veta. Kolla gärna i skräpposten om du inte fått ett sådant mejl. 

I samband med att du anmäler intresse behöver du samtycka till att vi sparar och behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy. Sammanfattningsvis innebär den att:

  • Vi sparar Namn, Bostadsadress, E-postadress och Telefonnummer
  • Bostadsadress och telefonnummer används endast i styrelsens kontakt med dig
  • Namn och e-postadress kan delas med föreningens övriga medlemmar samt de som står i kö
  • Föreningens styrelse är ansvarig för dina personuppgifter. Om du vill veta vilka uppgifter vi har, göra några ändringar eller radera dina uppgifter, kontakta styrelsen på kolonin_hagalund@yahoo.se (kolonin_hagalund@yahoo.se)

Foto: Maria Thiessen

Foto: Maria Thiessen

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s