Arrendera kolonilott

Föreningen har 130 odlingslotter fördelade på två områden, Viktoria (pdf karta) och Odin (pdf karta), med lotter i storlekarna 2, 7, 30, 40 och 50 kvadratmeter. Viktoria är det största av områdena och är det som ligger närmast Frösundaleden. Odin ligger nära Villa Odin och Olle Olsson-huset. Båda dessa områden ligger på bekvämt gångavstånd från stora delar av Solna. På båda områdena finns också grillmöjligheter.

Arrendeavgiften är för närvarande 6 kronor per kvadratmeter och år och medlemsavgiften är 400 kronor per år. Till detta tillkommer en inträdesavgift på 100 kronor för nya medlemmar.

Här kan du läsa föreningens stadgar och ordningsföreskrifter.

Intresset att odla är stort och det är i dagsläget ungefär 3 års kötid för att få en lott hos oss. När man först blir medlem får man oftast någon av de små lotterna (2 eller 7 kvadratmeter).

För att få arrendera en lott måste man vara folkbokförd i Solna. Det går dock bra att stå i kö utan att bo i Solna, om man planerar att bo i Solna i framtiden och vill ha en lott då.

Vi tar ut en kö-avgift på 100 kr per år.

Fyll i formuläret nedan om du vill ställa dig i kö för att bli medlem i föreningen. I samband med att du anmäler intresse behöver du samtycka till att vi sparar och behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy. Sammanfattningsvis innebär den att:

  • Vi sparar Namn, Bostadsadress, E-postadress och Telefonnummer
  • Bostadsadress och telefonnummer används endast i styrelsens kontakt med dig
  • Namn och e-postadress kan delas med föreningens övriga medlemmar samt de som står i kö
  • Föreningens styrelse är ansvarig för dina personuppgifter. Om du vill veta vilka uppgifter vi har, göra några ändringar eller radera dina uppgifter, kontakta styrelsen på kolonin_hagalund@yahoo.se (kolonin_hagalund@yahoo.se)

Foto: Maria Thiessen

Foto: Maria Thiessen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s